Trendovi

Mirela Holy predlaže da se abortusi stimuliraju dodacima na plaću ginekologa!

Mirela Holy predlaže da se abortusi stimuliraju dodacima na plaću ginekologa!

Kao odgovor pro-choice strane na molitvenu kampanju inicijative „40 dana za život“ u Hrvatskoj osnovana je Facebook grupa „Zaštitimo pravo žene na legalan i dostupan abortus“. Grupa je nedavno, vezano uz pitanje pobačaja, uputila upit Orahu, stranci Mirele Holy, koja je dobila nevjerojatno veliku podršku medija i agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja netom […] The post Mirela Holy predlaže da se abortusi stimuliraju dodacima na plaću ginekologa!, javlja portal Sloboda.hr Sloboda.hr - Nezavisni medijski portal.

saznajte više na sloboda.hr

Reakcije - 'Ne radi se o jednom čovjeku nego o sistemu'

Stižu i prve reakcje na uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Zbog osnovane sumnje na počinjenje većeg broja koruptivnih kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti i trgovanja utjecajem uhićeni su i predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić i suvlasnik CIOS-a Petar Pripuz te još 16 osoba, neslužbeno se doznaje. SDP-ov saborski zastupnik i bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović večeras je na svojoj Facebook stranici objavio dio svog intervjua iz 2010. u kojem je prognozirao da će se USKOK pozabaviti i zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i bivšim premijerom Ivom Sanaderom. 'Milan Bandić je na kraju svoje političke karijere, a obzirom na način rada ne bih se iznenadio da i na njegova vrata zakuca USKOK', citirao je Jovanović svoj odgovor na pitanje iz četiri godine starog intevjua. Saborski zastupnik Josip Kregar rekao je za uhićenja - kako se radi se ne samo o jednom čovjeku nego o cijelom sistemu. 'Očekujem čišćenje gradskih struktura', rekao je u središnjem Dnevniku HRT-a nezavisni saborski zastupnik Josip Kregar. Kregar smatra da se još premalo zna o tom uhićenju, a zasad samo može citirati omiljenu Bandićevu izjavu 'neka institucije obave svoj posao.Predsjednica ORaH-a i saborska zastupnica Mirela Holy kazala je kako, s obzirom na to je da je predstavnica zakonodavne vlasti, ne može komentirati postupak koji je u tijeku sve do pravomoćnosti presude, ako je i bude.'U svakom slučaju recentna događanja u Hrvatskoj su velika poruka svim političkim strankama i političarima da svoj posao moraju raditi u javnom interesu'.

Reakcije - 'Ne radi se o jednom čovjeku nego o sistemu'

saznajte više na vijesti.hrt.hr

Holy: Prvi unutarstranački izbori u ORaH-u 26. listopada

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy najavila je danas da će ORaH prve unutrastranačke izbore održati iduće nedjelje, 26. listopada, elektroničkim glasovanjem ili dopisnim putem, a rezultati će biti poznati u srijedu, 29. listopada.Predsjednica ORaH-a Mirela Holy najavila je danas da će ORaH prve unutrastranačke izbore održati iduće nedjelje, 26. listopada, elektroničkim glasovanjem ili dopisnim putem, a rezultati će biti poznati u srijedu, 29. listopada. "Glasovat će se 'iz fotelja' od 7 ujutro do 19 sati navečer. Neće biti niti nikakvih dočeka rezultata, to kod nas teče na potpuno drugačiji način", rekla je Holy Hini. Izbori će se provoditi po načelu jedan član - jedan glas, temeljem revidiranog popisa članova koji sadrži oko 2000 imena. U ORaH-u su 15 ...

saznajte više na poslovni.hr