Trendovi

Pupovac poludio na Kolindino posvećivanje ureda: “To je u suprotnosti s našim Ustavom! Molitve u Ovalnom uredu ne dopušta ni Obama!”

Milorad Pupovac smatra kako u Bijeloj kući nema molitve? Poučen time, smatra i da je posvećivanje ureda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović – sramotan potez! Milorad Pupovac izjavom za medije otkrio je kako je Kolinda Grabar Kitarović “teško pogriješila” kada je dala posvetiti svoj ured, piše Dnevno.hr. “To je potpuno u suprotnosti s našim Ustavom jer […] The post Pupovac poludio na Kolindino posvećivanje ureda: “To je u suprotnosti s našim Ustavom! Molitve u Ovalnom uredu ne dopušta ni Obama!”, javlja portal Sloboda.hr Sloboda.hr - Nezavisni medijski portal.

Pupovac poludio na Kolindino posvećivanje ureda: “To je u suprotnosti s našim Ustavom! Molitve u Ovalnom uredu ne dopušta ni Obama!”

saznajte više na sloboda.hr

Pupovcu se ne sviđa skretanje udesno, dolazak u Knin upitan

Gostujući u Javnoj stvari HTV-a, saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac rekao je kako je odluka premijera Aleksandra Vučića bila sama po sebi važna i pokazala se hrabrom i mudrom. Pokazala je dobar rezultat i u Hrvatskoj i u Srbiji. Rezultati kontakata koje je imao taj dan vide se već danas - krenulo se u neke oblike suradnje - od pravosuđa do kulturnoga blaga, gospodarske suradnje, istaknuo je Pupovac.

Pupovcu se ne sviđa skretanje udesno, dolazak u Knin upitan

saznajte više na tportal.hr

Pupovac u Javnoj stvari: bitno je osvjestiti da među nestalima nisu samo Hrvati

Gostujući u Javnoj stvari saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac rekao je kako je odluka premijera Aleksandra Vučića predstavljala sama po sebi značajnu odluku i pokazala se hrabrom i mudrom. Pokazala je dobar rezultat i u Hrvatskoj i u Srbiji. Rezultati kontakata koje je imao taj dan vide se već danas - krenulo se u neke oblike suradnje - od pravosuđa, do kulturnoga blaga ... gospodarske suradnje, istaknuo je Pupovac.Potvrdio je da je bio u Beogradu na susretu s Vučićem jer na dan inauguracije nisu vremenski stigli o svemu razgovarati. Prema Pupovčevim riječima, Vučić je zadovoljan boravkom u Zagrebu, kao i javnost u Srbiji.Za Vučićevu izjavu da među nestalima ima više Srba nego Hrvata, Pupovac je rekao kako joj ne treba posvećivati posebnu pažnju. Vučić je samo želio naglasiti da su nestali i s jedne i s druge strane. Rekao je i kako Grujić nije posebno osporavao Vučićevu izjavu. Naglasio je kako je bitno da hrvatska javnost shvati da među nestalima nisu samo Hrvati već i Srbi. Govoreći o presudi suda u Haagu, Pupovac je rekao kako su se nakon nje stekle pretpostavke da se iziđe sa svim što se zna i da se trauma u srpsko-hrvatskim odnosima nestane. I žrtve srpske nacionalnosti moraju pronaći svoje mjesto, a sad nakon presude postoje pretpostavke za to, izjavio je Pupovac. Upitan o slučaju Veljka Marića i srbijanskom zakonu o univerzalnoj jurisdikciji nad državljanima Hrvatske, Pupovac je rekao kako je, zajedno sa Stanimirovićem uložio mnogo napora da uvjere obje države da sklope sporazume i da surađuju u procesuiranju ratnih zločina. Ta je suradnja dobro krenula do slučaja Purde, kada su neki visoki hrvatski dužnosnici povukli poteze koji su bili van dogovora, rekao je Pupovac. Posjetite Facebook stranicu emisije.

Pupovac u Javnoj stvari: bitno je osvjestiti da među nestalima nisu samo Hrvati

saznajte više na vijesti.hrt.hr